top of page
  • Magnus Jarnekrantz

Sim Logistics erhåller order från Thule Group.


De flesta känner nog till bolaget som grundades i småländska Hillerstorp 1942 och många är vi som äger någon av deras många olika produkter för transport av fritidsutrustning som t ex skidboxar, cykelhållare eller väskor. Thule Group är numera ett stort börsnoterat företag som har vuxit mycket de senaste åren och fortsätter att växa i stark takt. Den starka tillväxten har lett till ökat behov av lagrings- och distributionskapacitet.

Sim Logistics konsult Magnus Jarnekrantz dimensionerade, utformade och flödessimulerade år 2014 Thules nya distributionscenter i polska Huta i nära samarbete med företagets anställda. Detta arbete utfördes som anställd i ett annat företag innan han startade Sim Logistics.

Den starka tillväxten har nu lett till att DC Huta, som stod färdigt 2015 och ligger i direkt anslutning till Thules största produktionsanläggning, behöver byggas ut. Glädjande nog har Thule hört av sig till Sim Logistics och återigen gett Magnus i uppdrag att dimensionera, utforma och flödessimulera en lämplig lösning.

75 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page