top of page
  • Magnus Jarnekrantz

Uppdrag för statlig myndighet.

Sim Logistics har under vintern efter genomgången säkerhetsprövning utfört ett uppdrag hos en svensk statlig myndighet i Stockholm.


Uppdraget har bestått i att i nära samarbete med personal från myndigheten dimensionera och utforma ett nytt logistikcenter. Till Logistikcentret planeras myndighetens godsmottagning och lagerhållning att centraliseras.

I projektet har ingått en behovsanalys i vilken verksamhetens behov och krav på en ny lösning har samlats in och sammanställts. Ett ändamålsenligt lösningsförslag har därefter tagits fram vars kapacitet och utformning matchar verksamhetens behov. Förslaget med byggnader, våningsplan, portar, lagerinredning, arbetsstationer, kontor etc. har modellerats i en tydlig 3D modell.


Alltsammans har dokumenterats och sammanställts i ett beslutsunderlag som myndigheten nu har att ta ställning till inför beslut om hur de ska gå vidare.

Sim Logistics tackar för förtroendet och önskar lycka till i det fortsatta arbetet!


(Sim Logistics får tyvärr inte avslöja vilken myndighet det rör sig om och inga bilder från projektet får publiceras.)

 

Behöver ni också hjälp med analys och utformning av lösningsförslag för lager eller produktion?


Eller kanske flödessimulering, som vi också erbjuder, för komplexa frågeställningar?


Sim Logistics är ett konsultbolag inom internlogistik utan koppling till några mjukvaru- eller hårdvarubolag. Kontakta oss så hjälper vi er med en oberoende utredning och rådgivning.


Tfn: 0761-618384. E-post: info@simlogistics.se


84 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page