top of page
  • Magnus Jarnekrantz

Sim Logistics börjar använda Demo3D.


Sim Logistics konsult Magnus Jarnekrantz är mångårig användare av simuleringsverktyget ALA2000 / C-WIS Design. Magnus har använt programmet i ett stort antal kundprojekt för analys av resursbehov och körisk i lager och terminaler med främst manuell hantering med hjälp av olika truckar. För dessa ändamål fungerar detta program utmärkt, däremot är stödet för automatiserad lagerhantering inte lika starkt.

Av denna anledning har Sim Logistics valt att investera i ett kompletterande världsledande verktyg för visualisering, animering, simulering och emulering av automatiserad lagerhanteringsutrustning, nämligen Demo3D från Emulate3D Ltd. Detta program används av ett stort antal automationsleverantörer över hela världen och möjliggör för oss att bättre stödja våra kunder med visualisering och simulering av automationsutrustning för internlogistik.

25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page