top of page
  • Magnus Jarnekrantz

Nu har Sim Logistics en egen YouTube kanal.


Sim Logistics producerar ibland filmer i vilka internlogistik i form av t ex lagerbyggnader, hanteringsutrustning, layout och materialflöden visualiseras och tydliggörs. Vi gör t ex visualiseringsfilmer till kunder som behöver tydligt och förklarande material till intern eller extern kommunikation, marknadsföring eller försäljning. För vår egen marknadsföring gör vi referensfilmer från kundprojekt och demonstrationsfilmer som visar vilken typ av utrustning och funktioner vi kan animera och simulera.

De filmer som får lov att visas, vilket är de flesta, kommer vi nu att lägga upp på vår YouTube kanal. Vi kommer sen att länka till filmerna från vår hemsida så att filmerna även går att se här. Besök vår YouTube kanal här, gilla filmerna och bli gärna en prenumerant.

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page