top of page
  • Magnus Jarnekrantz

Sim Logistics utför uppdrag som underkonsult till Network Logistics.


Sim Logistics har erhållit en mindre order som underkonsult åt Network Logistics, ett logistikkonsultbolag i Helsingborg som vi samarbetar med. Kunden är ett av Sveriges största fastighetsbolag och har en lagerfastighet i Jönköpingstrakten som för närvarande står tom utan hyresgäst.

Sim Logistics konsult Magnus Jarnekrantz har fått i uppdrag att bygga en 3D modell i Demo3D för tydlig visualisering av fastigheten och dess möjligheter. Modellen kommer även innehålla en exempellayout med pallställ och lagerhyllor.

Med tydliga och tilltalande bilder på fastigheten inklusive lagerlayout hoppas kunden att spekulanter ska se möjligheter och bli mer intresserade av objektet.

Detta är ett bra exempel på hur Sim Logistics kan använda Demo3D för att producera tilltalande sälj- och marknadsföringsmaterial åt våra samarbetspartners och kunder. Uppdraget startar omgående och beräknas vara utfört inom ett par dagar.

46 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page