top of page
  • Magnus Jarnekrantz

Bra period för Sim Logistics


Sim Logistics har ordermässigt haft en bra period. Hösten 2018 började fint med en mindre order för Consafe Logistics. Därefter har det rullat på med ett flertal uppdrag som underkonsult till Network Logistics. Tillsammans har vi utfört uppdrag för ett bolag inom pappers- och massa industri, en butikskedja för prydnadsväxter och tillbehör samt för företag inom förpacknings- respektive byggmaterialindustri. Därefter har vi genom eget uppdrag dimensionerat och utformat layouten i DS Smith Packagings nya lagerlokal i Malmö och nu pågår ett uppdrag i Blekinge för ett annat välkänt bolag.

Sim Logistics - Warehouse Layout for DS Smith Packaging.

Vi tackar våra kunder och Network Logistics för förtroendet och det goda samarbetet. Nu ser vi fram emot fortsatt högt tempo under resten av 2019!

Har ni också utmaningar i er internlogistik som ni behöver hjälp med? Chanserna är goda att Sim Logistics kan hjälpa er, kontakta oss på 0761-618384 eller info@simlogistics.se!


87 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page