top of page
  • Magnus Jarnekrantz

Ny order från Tarkett i Ronneby.


Sim Logistics - Ny order från Tarkett.

Sim Logistics har erhållit en ny order från golvtillverkaren Tarkett. Konsultuppdraget som rör deras produktions- och lagerenhet i Ronneby är en förstudie och är uppdelad i 2 delar. I den första delen ska logiken i en tilltänkt omfattande förändring av hela enhetens internlogistik analyseras och vidareutvecklas mer i detalj. I den andra delen ska ett nytt automatiserat färdigvarulager dimensioneras och utformas.

Uppdraget som utförs i nära samarbete med personal från Tarkett har påbörjats och beräknas pågå till slutet av september i år.

Sim Logistics är tacksamma för förtroendet och ser fram emot det fortsatta arbetet! Mer information följer efter att uppdraget har slutförts.

Har ni liknande utmaningar som Tarkett och behöver hjälp? Hör då gärna av er till Sim Logistics via 0761-618384 eller info@simlogistics.se.

 

Tarkett är ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Bolaget med lång svensk historia har sedan 1997 franska ägare och är noterat på börsen i Paris. Den årliga omsättningen uppgår till ca 3 miljarder euro och antalet anställda till ungefär 13 000. Varje dag säljer Tarkett i medeltal 1,3 miljoner kvm golv!

71 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page