top of page
  • Magnus Jarnekrantz

Order från GKN - Simulering av kranlager.


Sim Logistics har erhållit en order från GKN ePowertrain i Köping. I deras fabrik för tillverkning av kraftöverföringsprodukter till fordonsindustrin lagerhåller de komponenter i ett pallkranlager innan uttag och intern transport till slutmontering sker. GKN har nu planer på att bygga om och förändra kranlagret för att bättre passa dagens verksamhet. I samband med detta behöver de veta om flödeskapaciteten efter genomförda förändringar blir tillräcklig för planerad monteringstakt. Sim Logistics har fått i uppdrag att med hjälp av flödessimulering och dataanalys få fram vilken flödeskapacitet GKN kan räkna med.

Flödessimulering av GKNs kranlager i Köping - Sim Logistics AB.

Uppdraget som utförs i nära samarbete med personal från GKN har påbörjats och beräknas slutföras under sommaren.

Sim Logistics är tacksamma för förtroendet och ser fram emot det fortsatta arbetet! Mer information följer efter att uppdraget har slutförts.

Är ni också i behov av att anpassa er automatiserade materialhanteringsanläggning eller funderar ni på en helt ny anläggning? Behöver ni också veta om era tilltänkta förändringar eller investeringsplaner ger önskad effekt innan ni fattar ert beslut? Hör då av er till Sim Logistics via 0761-618384 eller info@simlogistics.se för analys och flödessimulering.

 

Om GKN ePowertrain:

GKN ePowertrain utvecklar och producerar produkter för elektrisk kraftöverföring och 4-hjulsdrift för personbilar. Bolaget ingår i GKN som är en global underleverantör till flygplans-, fordons- och maskintillverkare. GKN (Guest, Keen and Nettlefolds) med huvudkontor i England omsätter ca 130 miljarder SEK och har totalt ca 60 000 anställda i ett trettiotal olika länder.

95 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page