top of page

MER OM OSS

Logistikkonsult - Sim Logistics - Grundare, VD och logistikkonsult Magnus Jarnekrantz.
Sim Logistics - Magnus Jarnekrantz - Uppdragshistorik
Logistikkonsult - Sim Logistics - Connect on LinkedIn with Magnus Jarnekrantz.
VD & Logistikkonsult - Magnus Jarnekrantz

Sim Logistics grundades av mig år 2014 och jag är verksam som VD och logistikkonsult i bolaget. Efter flera års anställning som inköpsansvarig och därefter logistikkonsult var jag sugen på att starta ett eget konsultbolag, något jag inte ångrat sedan dess.

 

Min kärnkompetens finns inom områdena analys, dimensionering, design och utvärdering av lösningar för internlogistik. Jag har mångårig erfarenhet av att hjälpa kunder till en effektivare internlogistik genom att utföra förstudier med insamling, beräkning och analys av verksamhetsdata, processkartläggning och -modellering, ROI analyser samt 3D visualisering och flödessimulering av layouter.

 

Jag strävar alltid efter ett inkluderande och värdeadderande samarbete med Er som kund samt ett kreativt och flexibelt angreppssätt på Era utmaningar.

 

Med hjälp av avancerade analys- och simuleringsverktyg, logistisk kompetens, analytisk förmåga samt erfarenhet från ett stort antal utförda uppdrag tror jag sannolikheten är stor att jag kan hjälpa även Er.

 

Hör gärna av Er via telefon eller e-post för en diskussion eller förfrågan;

 

Med vänlig hälsning

Grundare, VD och Logistikkonsult - Sim Logistics AB

 

Besök gärna min LinkedIn profil, jag är alltid intresserad av fler kontakter i mitt nätverk;

Logistikkonsult - Sim Logistics - Signatur Magnus Jarnekrantz.

+46 761 618384

Samarbeten

Sim Logistics samarbetar gärna och har inget emot att arbeta som underkonsult till andra konsultbolag! Hör gärna av er till oss om ni vill diskutera ett samarbete eller har behov av förstärkning i ett projekt där vår kompetens behövs.

 

Nedan listas företag, nätverk och organisationer vi redan har ett etablerat samarbete med:

 

 

ÅF

 

Sim Logistics AB ingår i ÅF Partner som är teknikkonsultbolaget ÅFs nätverk av kvalitetssäkrade underkonsulter. Vi har utfört uppdrag tillsammans med ÅF.

Network Logistics AB

Sim Logistics AB ingår som en av flera fristående logistikkonsulter i Network Logistics AB. Genom vårt samarbete kan vi vid behov erbjuda flera olika specialistkompetenser och bemanna projekt med fler resurser. Vi har utfört flera uppdrag tillsammans.

Aguila Industrial Network AB

Sim Logistics AB ingår som en av flera fristående konsulter i Aguila Industrial Network AB. Genom vårt samarbete kan vi vid behov erbjuda flera olika specialistkompetenser och bemanna projekt med fler resurser.

Logistikkonsult - Sim Logistics - Network Logistics logga och länk.
Logistikkonsult - Sim Logistics - ÅF logga och länk.
Logistikkonsult - Sim Logistics - Aguila logga och länk.
bottom of page